Friday, September 23

Contest Design T-shirt BBB

Assalamualaikum ^O^ saya nak mahu kasi cerita panas dekat awak-awak semua yang comel tuu . nak tahu ? hehe . saya dan kawan-2 saya buat contest #sayajustseponser. gerenti korang nak join kan ? so , korang cubalah tengok dekat bawah ni (baru aku perasan yang aku guna ''saya'' =.= HEHE)

Syarat-syarat ;
  • Mesti mempunyai blog .
  • Follow Nana | Ain | Azzah | Atirah ( tidak wajib ) .
  • Terbuka kepada ahli BBB sahaja. .
  • Copy banner diatas dan buat post tentang kontes ini dan design yang telah disiapkan. Tinggalkan link anda diruangan comment .
  • Pastikan link yang diberikan betul atau penyertaan anda akan terbatal .
  • Penyertaan terbahagi kepada dua kategori : #1 T-shirt untuk perempuan #2 T-shirt untuk lelaki .
  • Setiap peserta boleh mengambil satu kategori sahaja .
  • Bagi kategori t-shirt perempuan sila postkan link anda kepada Ain dan Azzah .
  • Bagi kategori t-shirt lelaki sila postkan link anda kepada Nana dan Atirah .
  • Hanya ada dua orang pemenang sahaja .

 Hadiah ;


So , tunggu apalagi ?? joinlah cepat :))) nak pergi makan dulu . baru ada mood . bye dan assalamualaikum . sayonara ~
nota muzik : tak sabar nak tunggu t-shirt BBB ni -.- hehe



Saya sayang orang yang baca entry saya !

5 comments:

  1. Join this Cute contest ;

    http://pelangychinta.blogspot.com/2011/10/contest-design-t-shirt-bbb.html

    ReplyDelete
  2. join contest nih :)
    http://divamadona.blogspot.com/2011/10/contest-design-t-shirt-bbb.html

    ReplyDelete
  3. atien nak join jgk...

    http://atienabila.blogspot.com/2011/10/contest-design-t-shirt-bbb.html

    ReplyDelete
  4. ala..da abis ke..baru nak join..

    ReplyDelete

Berani kerana benar , takut kerana salah .