Saturday, July 16

Aku tunggu rupanya kau buat . . .


Assalamualaikum semua readers yang dikasihi :D yeah ! mood happy aku datang balik . taknak lah sedih2 . btw , aku dengan ''penggubah muzik'' dah baik dah :D sukanyeee <3 serius happy ~

tapikan tajuk entry aku ni macam kedengaran suspen . memang pun suspen ! -..-'' meh sini nak cite HAHA . budak asrama wajib balik minggu ni . wee ~ aku lah yang paling happynye . boleh contact penggubah muzik aku tuu :3 tapi aku mesej dia , dia tak jawab -.-'' hoho . tape2 . maybe busy kott *senang cite , dia memang tak slalu jawab mesej aku lah :p HAHA

Hari ini tunggu lagi tapi dia tak balas juga T____T :sedih: lagi2 , hari ni blackout pukul 9 pagi lebih sampai pukul 5 petang . urgh seksa hidup tanpa internet ! ambik kertas lukis anime yang lama tak berlukis *tangan aku jadi kayu balik T__T HAHA 

malam tadi , chat dengan abang aku . muahaha . nasib baik dia ada . bosan aku tade dia =.='' chat punya chat , ''penggubah muzik'' online ! muaahaha ! Heppy tahap gaban aku XD dan2 lagi dia tagged me in his post :D memang kerja dia tagged nama aku dalam post dia . yup , benda yang aku nanti2kan bila dia online :)

dia bagi tunjuk video yang dia dah transcribe lagu Aris Ariwatan 1234 dalam piano :D wee ~ memang suka ! dia ada cakap juga kalau nak sheet music tu boleh juga XD *ehem3 , tau2 juga awak yee yang saya nak XD Tapi aku malas nak download pula :o and tak minta permission lagi :3 nanti aku try upload ok ? ;D

hehehe ~ btw , ribbon atas header tuu credit to HanHannan thanks dik ! :D nanti akak letak nama awak dekat sidebar yee . ok2 . tu saja nak share . aku tahu boring cite aku ni . ok bye dan assalamualaikum :) sayonara ~

nota muzik : penggubah muzik suruh bawa kek batik hari isnin nanti . erm , tengok dulu lah yee awak :) saya cuba buat . kebetulan saya pun kempunan =.='' 



Saya sayang orang yang baca entry saya !

2 comments:

  1. wah, sweetnya korang...ni jeles ni.. haha... guro je

    ReplyDelete
  2. @AinsHa=( hehehe . tadelaaa :3 :speechless:

    ReplyDelete

Berani kerana benar , takut kerana salah .